Warm welkom nieuwe deelnemers

Geplaatst op 29-06-2022 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 4 nieuwe deelnemers! Namelijk HillFive, &Flux, Van Voskuilen Industrie en Impuls Advies. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de deelnemersprofielen om ze te leren kennen. 

 

HillFive – HillFive kent de energiesector door en door en heeft jarenlange ervaring in het opzetten en verbeteren van teams, afdelingen en complete organisaties. Dat doet het bedrijf met eigen specialisten in vrijwel elke discipline; van sales en marketing tot innovatie, digitalisering en operational excellence.


Van Voskuilen Industrie – Van Voskuilen Industrie BV is een dochteronderneming van de Van Voskuilen Groep. Van Voskuilen heeft alle expertises in huis om complete infra- en industrie gerelateerde projecten uit te voeren op het gebied van gas, water, warmte en elektra. Sterk en toonaangevend in de wereld van boven- en ondergrondse leidingen- en kabels.

 

&Flux – &Flux werkt aan een toekomstbestendig Nederland. Circulair, duurzaam en resilient. Het bedrijf wil de wereld stap voor stap veranderen. Wat onmogelijk lijkt voor een individuele organisatie, maakt &Flux mogelijk door gezamenlijk aan een voorstelbare toekomst te werken.

 

Impuls Advies – Impuls advies werkt aan de verduurzaming van de warmtevoorziening met tot doel de energietransitie te versnellen. Onze kracht ligt in de ontwikkeling van complexe multidisciplinaire vraagstukken en projecten op het snijvlak van techniek, financiën, beleid, strategie, politiek en maatschappij.

 

 

 

Lees ook onze andere berichten