Warm welkom nieuwe deelnemers

Geplaatst op 17-11-2022 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 3 nieuwe deelnemers! Namelijk Pipelife, REHAU en Cadis. Neem snel een kijkje in de deelnemersprofielen om ze te leren kennen. 

 

Pipelife – Op basis van jarenlange visie, kennis en ervaring ontwikkelt Pipelife slimme, duurzame en toekomstgerichte totaaloplossingen voor gebouwen, infrastructuur en agricultuur. Betrouwbare oplossingen, vaak met vitale functies, die altijd en overal bijdragen aan een veilig, gezond en zorgeloos dagelijks leven.

REHAU – REHAU is een toonaangevende wereldwijde leverancier op het gebied van intelligente en duurzame distributiesystemen voor verwarming en koeling, van de bron tot aan het gebouw. Het bedrijf biedt duurzame oplossingen met een eersteklas service aan de partners om hen te ondersteunen bij het creëren van efficiënte en intelligente warmte- en koudenetwerken.

Cadis – Cadis biedt kosteneffectieve oplossingen voor een breed scala aan toepassingen op het gebied van lekdetectie en besparingen van uw water- en energiefactuur. De diensten van het bedrijf gaan van ontwerp tot onderhoud.

Lees ook onze andere berichten