Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 24-10-2019 door Stichting Warmtenetwerk

Dit jaar hebben wij al ruim 30 nieuwe leden mogen verwelkomen bij onze stichting. De afgelopen weken zijn er weer 5 nieuwe leden bij gekomen. Wij heten hen allen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Klik op de onderstaande linkjes voor een kijkje in de ledenprofielen. Hier vindt u terug wie zij zijn, wat ze doen en wat hun visie op de energietransitie is.   


Itho Daalderop – Itho Daalderop streeft ernaar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven – met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. 
Gemeente Oss – Gemeente Oss is een middelgrote Brabantse gemeente (https://oss.incijfers.nl/dashboard) van ruim 90.000 inwoners met stedelijk gebied, dorpen en landelijk gebied. 
Small to Go – Small to Go is gespecialiseerd in het ontwikkelen, adviseren en implementeren/beheren van geografische applicaties, in het bijzonder alles rondom TatukGIS.
SonKracht – SonKracht staat voor deskundig advies, daadkrachtige plannen, praktisch uitvoerbaar en toekomstbestendigheid.
VWV Nederland – VWV Nederland is een bedrijf wat gespecialiseerd is sinds 1988 in het leveren en plaatsen van alle soorten meetapparatuur in (voornamelijk) projecten met een collectieve energievoorziening.

Lees ook onze andere berichten