Webinar ‘Wat moet er in warmteleveringsovereenkomsten staan?’

Datum:
29 november 2022

Tijdstip:
van 10.00 tot 11.00 uur

Locatie:
online

Prijs voor deelnemers:
gratis

De warmteleveringsovereenkomst staat centraal in de verhouding tussen leverancier en verbruiker. Hierin zijn de verplichtingen over en weer, wat zij van elkaar mogen verwachten, vastgelegd. Rechters hebben zich de afgelopen jaren vaak over deze overeenkomsten gebogen. Uit de bijbehorende uitspraken volgt duidelijk hoe belangrijk het is dat bij deze overeenkomsten ‘binnen de lijntjes wordt gekleurd’.

 

Bij deze ‘lijntjes’ denken we (hopelijk) meteen aan de Warmtewet en het consumentenrecht. Ook de ACM stelt echter eisen waarmee de inhoud van de warmteleveringsovereenkomst verder wordt verduidelijkt en aangescherpt. Maar welke eisen gelden er dan precies voor de warmteleveringsovereenkomst? Welke informatie moet voorafgaand aan het sluiten van warmteleveringsovereenkomsten verstrekt worden aan de (toekomstige) afnemer? En welke onderdelen zijn belangrijk om op te nemen, zelfs als ze niet verplicht zijn? Hoe kan dit allemaal praktisch worden vormgegeven?

 

Deze vragen beantwoorden AKD en Zero Friction in het webinar “Wat moet er in warmteleveringsovereenkomsten staan?”. Daarbij bespreken we niet alleen juridische vereisten. Juist ook de praktische kant van zaken komt aan bod: hoe kunnen al deze wettelijke vereisten praktisch worden vertaald?

 

Sprekers
Ron de Martines, Advocaat AKD Benelux Lawyers
Wim Jacobs, CEO Zero Friction

 

Aanmelden
Het webinar vindt plaats op dinsdag 29 november 2022, om 10.00 uur. Meld u aan voor dit webinar via deze link. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de link om het webinar te volgen.

 

Mocht u problemen ondervinden met het openen van de registratielink dan adviseren wij u deze via de mobiele telefoon of buiten de server van uw werkomgeving te openen.

 

Hebt u collega’s voor wie de sessie ook interessant kan zijn, aarzelt u niet hen van deze uitnodiging op de hoogte te brengen.

 

AKD en Zero Friction ‘ontvangen’ u graag digitaal op dinsdag 29 november. Tot dan!

 

 

 

Bekijk ook andere evenementen