Week van de Warmtetransitie

Datum:
13 december 2023

Tijdstip:
van 09:30 tot 17:00 uur

Locatie:
TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Prijs voor deelnemers:
gratis

In de week van 11-15 december organiseert Energie Beheer Nederland in samenwerking met onder andere Stichting Warmtenetwerk De Week van de Warmtetransitie. Op woensdag 13 december is er een fysieke bijeenkomst in TivoliVredenburg. De inschrijving daarvoor is nu geopend. Tijdens uw aanmelding kunt u uw eigen programma samenstellen aan de hand van maar liefst 9 keuzesessies. Bent u er ook bij?

 

Meld u hier aan

Duurzame warmte, zoals aardwarmte, speelt een belangrijke rol in de energietransitie. We gebruiken namelijk ongeveer 40% van de energie voor warmtetoepassingen zoals het verwarmen van onze huizen en gebouwen. De warmtetransitie vraagt om een intensieve samenwerking tussen alle betrokken partijen in de warmteketen. Daarover gaan we met elkaar in gesprek van 11-15 december. Naast de bijeenkomst op woensdag 13 december, De Dag van de Warmtetransitie, worden er door EBN diverse achtergrondartikelen en rapporten gepubliceerd tijdens De Week van de Warmtetransitie. 

 

Programma Dag van de Warmtetransitie
Op dit moment wordt de laatste hand aan het programma van de Dag van de Warmtetransitie gelegd door EBN.  Kijk voor het meest actuele programma op de website van EBN.

Bekijk ook andere evenementen