Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 10-02-2021 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 4 nieuwe leden! Namelijk Van Doorne N.V., Buro Coen, Withthegrid en EnergyVille. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om ze te leren kennen. 

 

Van Doorne N.V. – Van Doorne is een onafhankelijk Nederlands kantoor van advocaten, fiscalisten en notarissen. Met circa 188 juristen adviseren ze cliënten al 90 jaar op de voor hen van belang zijnde rechtsgebieden. De juristen worden internationaal erkend als vooraanstaande experts, zowel op hun vakgebied als in de sectoren waarin zij opereren.


Buro Coen – Buro Coen heeft een team van onafhankelijke Cost Engineers voor ondergrondse infraprojecten met een sterke focus op warmtenetten. Ze adviseren aannemers en leidingeigenaren bij het bepalen van de aanlegkosten/uitvoeringskosten en ze voeren projectmanagement op projecten in voorbereiding en uitvoering.

Withthegrid – Withthegrid ontwikkelt oplossingen voor het monitoren van ‘asset health’ en het analyseren van meetdata ten behoeve van onderhoudsbeslissingen voor (o.a.) warmtenetten. Withthegrid ontwikkelt zelf sensoren en werkt met reeds aanwezige IoT-sensoren of sensoren van derden.

 

EnergyVille – EnergyVille is een Vlaams-Belgisch energie-onderzoekscentrum en technologische innovatieleverancier die actief is in Europa en de duurzame energietransitie versneld door direct integreerbare bedrijfsoplossingen aan te bieden.

Lees ook onze andere berichten