Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 30-01-2020 door Stichting Warmtenetwerk

Het nieuwe jaar is goed begonnen met 3 nieuwe leden! Namelijk Van Rijnsoort Induction, ToekomstSterk Consultancy en EBN. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om iedereen te leren kennen. 

Van Rijnsoort Induction – Specialist in het buigen van bochten van 2″ t/m 30″ in de radii van 2D t/m 40 meter. Onze productielocatie in Klaaswaal is ingericht om zowel koud als inductief te buigen. Wij beschikken over de grootste 3D inductie buigmachine van Europa en we werken hierdoor met minimale toleranties.

ToekomstSterk Consultancy – ToekomstSterk is een groep ervaren adviseurs, projectmanagers en young professionals die werken aan stedelijke transformatie. Wij doen projecten in de energietransitie, werken aan klimaatadaptatie en ontwikkelen circulaire concepten. We hebben een gebiedsgerichte insteek en zijn thuis in de wijk.

EBN – EBN is een bedrijf werkzaam in de energiesector, waarvan de aandelen voor 100% in handen zijn van de Nederlandse staat. Al 60 jaar zet EBN kennis, kunde en slagkracht in om een actieve en significante bijdrage te leveren aan ons toekomstige duurzame energiesysteem. We geven verbindende kracht aan de energietransitie en zetten maatschappelijke ambities om in realiteit. Energising the transition.

 

Lees ook onze andere berichten