Warm welkom voor vier nieuwe deelnemers!

Geplaatst op 14-02-2024 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben er weer vier nieuwe deelnemers bij! Namelijk WTS Support, Rabobank, RVO, en Astrid Madsen. Neem snel een kijkje in de deelnemersprofielen om ze te leren kennen. 

 

WTS Support – WTS Support is een klein maar krachtig bedrijf wat al jarenlang gespecialiseerd is in de nieuwbouw en renovatie van aflever,- en regelstations t.b.v. de warmte en koude distributie.

 

Rabobank – Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Met de branchekennis, financiële producten, netwerken en diensten ondersteunt Rabobank coöperatieve energieoplossingen die goed zijn voor de klanten, de maatschappij en de planeet.

 

RVO – RVO wil bijdragen aan duurzame welvaart. Welvaart die voorziet in de behoeften en ambities van vandaag en zorgdraagt voor de economische en natuurlijke bronnen voor toekomstige generaties.

 

Astrid Madsen – Als zelfstandige geef Astrid Madsen strategisch advies op het gebied van energie en klimaat. Hierbij gaat ze altijd op zoek gaat naar het borgen van de publieke belangen en het verzilveren van kansen. Samen komen we verder.

 

Lees ook onze andere berichten