Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 18-03-2021 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 3 nieuwe leden! Namelijk BNG Bank, Esri Nederland en de gemeente Gorinchem. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om ze te leren kennen. 

 

BNG Bank – BNG Bank richt zich op de financiering van de publieke sector en is met een balanstotaal van meer dan EUR 150 miljard de vierde bank van Nederland.


Esri Nederland – Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Door te werken met dezelfde kaart heeft iedereen hetzelfde beeld. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Wereldwijd werken meer dan 350.000 organisaties dagelijks met Esri. In Nederland zijn dat meer dan 1.500 Nederlandse organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven.

Gemeente Gorinchem – Gorinchem is een stad met historie. De stad ligt in de provincie Zuid-Holland en heeft ruim 37.000 inwoners. In het centrum ligt de goed bewaarde vestingstad. Gorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Boven-Merwede en aan een kruispunt van rijkswegen (A27 en A15). Gemeente Gorinchem heeft een college met veel oog voor duurzaamheid.

Lees ook onze andere berichten