Warm welkom voor vijf nieuwe deelnemers!

Geplaatst op 17-01-2024 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben er weer vijf nieuwe deelnemers bij! Namelijk KLINGER, Spirotech, Gelders Warmte Infrabedrijf, Sub-Terra en VHGM. Neem snel een kijkje in de deelnemersprofielen om ze te leren kennen. 

 

KLINGER – KLINGER biedt oplossingen voor o.a. betrouwbare warmtenetwerken. Ze zijn specialist op het gebied van flens- en dynamische afdichtingen, appendages, regelkleppen, slangen en compensatoren.

Spirotech – Spirotech ontwikkelt betrouwbare, standaard en op maat gemaakte oplossingen voor verwarmings- en koelsystemen. Ze verbeteren de werking, besparen energie, verlengen de levensduur van installaties en minimaliseren kosten.

Gelders Warmte Infrabedrijf – Het Gelders Warmte Infrabedrijf ontwikkelt, realiseert, exploiteert en financiert warmtenetten samen met de Gelderse gemeenten.

Sub-Terra – Sub-Terra is een jong ingenieursbureau dat opdrachtgevers ontzorgt bij het realiseren van projecten die bijdragen aan de energietransitie en watertransitie. Ondanks dat het een jong bureau is kan het wel bouwen op 25 jaar opgedane ervaring in de ondergrondse infrastructuur en openbare ruimte!

VHGM – VHGM is een advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in natuurlijke warmte- en koudebronnen zoals bodemenergie en aquathermie. Met passie voor techniek, duurzaamheid en samenwerken werken ze aan projecten van idee tot en met beheer.

 

Lees ook onze andere berichten