Samen Veilig Werken Aan Warmte nu nog beter zichtbaar!

Geplaatst op 02-02-2024 door Stichting Warmtenetwerk

Vandaag werd tijdens het Strategisch Overleg onder het toeziend oog van alle aanwezige deelnemers van Samen Veilig Werken aan Warmte (SVWAW) de nieuwe website gepresenteerd. En daar mogen we trots op zijn!

 

De lancering van de nieuwe website markeert een stap voorwaarts in het vergroten van onze zichtbaarheid. Hier delen we successen, incidenten en dragen we bij aan het verder verbeteren van de veiligheid in de warmtebranche! Bij SVWAW ligt onze missie vast: samen realiseren wij, met praktijkgerichte aandacht, de ruimte waarin mensen zich veilig voelen en veilig werken aan warmte.

 

Over SVWAW
Samen Veilig Werken Aan Warmte is een initiatief van diverse energiebedrijven en aannemers in de warmtesector. Ons doel? Het werken aan warmtenetten nog veiliger maken door te focussen op essentiële basisprincipes. Bijzonder en cruciaal is de nauwe samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer. Want alleen sámen kunnen we veilig werken aan warmte!

 

Benieuwd naar onze bijdrage aan een Veiligere Warmtebranche? Check onze website: www.svwaw.nl

 

Deelnemers
De deelnemers van Samen Veilig Werken aan Warmte zijn: A. HakDenysEnecoEnnatuurlijkHeijmans Infra TechniekHVCNijkamp AannemingMVOI,  SiersStadsverwarming PurmerendVan den Heuvel aannemingsbedrijfVan GelderVattenfallVeoliaVisser & Smit Hanab. Allen zijn deelnemers van Stichting Warmtenetwerk. 

Het initiatief wordt ondersteund door Energie-Nederland en Stichting Warmtenetwerk.

 

 

Lees ook onze andere berichten